vpn_keyВход person_addРегистрация

Чим зарадить адвокат з розлучень?

Дата: 20.01.2022 | Рейтинг: 0.0/0 Просмотров: 351 | Добавил: Nikolay
Чим зарадить адвокат з розлучень?
Жодна сімейна пара не застрахована від проблем та ситуацій, які можуть стати причиною розлучення. Але розлучення рідко проходять мирно, зазвичай у обох сторін є різні майнові претензії, суперечки щодо дітей та інші приводи для сварок. І в цьому випадку буде потрібен кваліфікований адвокат по розлученню в Івано-Франківську з компанії Family Lawyer Center. Чим саме він зарадить, розкажемо в цій статті.   

Переваги співпраці з професіоналами

Співпрацюючи із професійними юристами, можна розраховувати на отримання таких переваг:
  1. Швидка та грамотна підготовка документації. Юристам значно простіше підготувати документи, які можуть бути потрібні для оформлення розлучення, для поділу майна.
  2. Високий рівень кваліфікації. Всі професійні юристи з Family Lawyer Center мають досить великий досвід роботи. Крім того, вони постійно підвищують кваліфікацію, відвідуючи відповідні курси та додаткові вебінари. Все це позитивно впливає на процес, а також дозволяє вибрати найефективнішу схему для роботи.
  3. Надання консультацій. Віддаючи перевагу співпраці з професійним адвокатом із розлучення, можна розраховувати на отримання консультації з різноманітних питань. Для цього можна вибрати найпривабливіший спосіб зв'язку. Наприклад, можна зв'язатися телефоном чи альтернативним способом.
Чим зарадить адвокат з розлучень?

Які документи можуть знадобитися для розірвання шлюбу?

Щоб розірвати шлюб, можуть знадобитися певні документи. До цього переліку обов'язково включаються:
  • Позовна заява, підготовлена відповідно до встановлених законодавством вимог та норм.
  • Квитанція. З її допомогою підтверджується, що було сплачено судовий збір.
  • Свідоцтво про укладення шлюбу (слід надавати оригінальний документ).
  • Копії таких документів, як ІПН, а також паспорт.
  • Якщо є дитина, необхідно надавати свідоцтво про її народження.
  • Відксерокопійовані документи людини, з якою розлучаються.
Для того, щоб правильно підготувати всі необхідні документи, слід залучати адвоката, який спеціалізується на цьому. Професіонал зможе підготувати все вірно та швидко. Це важливо, адже навіть мінімальні неточності можуть спричинити виникнення певних проблем та затягнуть процес.

Щоб розлучення пройшло гладко та швидко, перед поданням всіх документів слід попередньо проконсультуватися. Для цього потрібно звернутися до адвоката, а також отримати всю необхідну інформацію.
| Теги: адвокат по розлученню
Всего комментариев: 0
avatar