vpn_keyВход person_addРегистрация

Як вибрати манікюрний стіл

Дата: 18.02.2022 | Рейтинг: 5.0/1 Просмотров: 548 | Добавил: admin
Як вибрати манікюрний стіл

Особливістю кожного манікюрного салону є наявність манікюрного стола. Без нього неможливо надавати якісні послуги. Він забезпечує комфортні умови праці не лише для клієнтів, а й для майстрів. У продажу є моделі різної форми та розміру. Щоб придбати потрібний варіант, треба враховувати певні фактори.

Правильний вибір манікюрного стола

Сучасні манікюрні столи задовольняють будь-які потреби майстрів з манікюру. При покупці потрібно звертати увагу на наступні поради.

Правильний вибір манікюрного стола

  • Якість. Манікюрний стіл може бути виготовлений з різних матеріалів. Це може бути дерево, пластик, скло, метал та інші. При виборі треба враховувати особливості кабінету. Якщо ви працюєте з ацетоном, обирайте поверхню, що стійка до несприятливого впливу хімічних речовин.
  • Мобільність. Столи для манікюру можуть бути стаціонарними або мобільними. Якщо ви працюєте вдома або відвідуєте своїх клієнтів, обирайте мобільну легку модель. Такий стіл легко пересувається та зберігається.
  • Зовнішній вигляд. Дизайн стола повинен поєднуватися з інтер’єром салону. У продажу є моделі різних форм та кольорів. Обирайте той, що відповідає естетиці приміщення. Більшість майстрів віддають перевагу чорним моделям, які добре приховують плями та подряпини. Білий колір добре приховує пил.
  • Функції. Більшість моделей оснащені додатковими функціями, що значно полегшують роботу. Це може бути вбудований вентилятор, лампа для сушіння гель-лаку, додаткове освітлення та розетки. Для зручності клієнта до комплекту може входити підставка для зап’ястя. Складіть список усіх додаткових функцій, які важливі для вас.
  • Бюджет. На ринку є безліч меблів для салонів краси. Тому знайти потрібний стіл за доступною ціною цілком можливо. Визначіться з бюджетом, перш ніж купляти будь-яку модель. Це допоможе вам заощадити кошти. Шукайте столи з гарантією, щоб не витрачати додаткові гроші на ремонт.

Добре підібраний стіл допоможе вам надавати послуги на належному рівні. Ваші клієнти будуть задоволені, а ви будете робити гарний манікюр без зайвих зусиль. Це добре вплине на репутацію вашого салону або кабінету.

Інтернет-магазин «Укр Стиль» пропонує великий вибір професійного обладнання та меблів для салонів краси. У продажу є різноманітні манікюрні столи. Якщо вам потрібна допомога з вибором, звертайтеся до менеджерів компанії. Доставлення здійснюється по всій Україні. Перевірені виробники пропонують товар належної якості.

| Теги: манікюрний стіл
Всего комментариев: 0
avatar