vpn_keyВход person_addРегистрация

Як вибрати одяг для занять спортом

Дата: 17.09.2021 | Рейтинг: 0.0/0 Просмотров: 477 | Добавил: Nikolay
Як вибрати одяг для занять спортом
Гіпотермія, дискомфорт і проблеми зі шкірою - це тільки деякі з труднощів, які можуть виникнути в результаті неправильно обраного тренувального одягу. Одяг та взуття виконують роль допоміжних факторів, крім того, вони повинні налаштовувати на хороший результат і відповідати виду проведеного заняття. При дотриманні цих двох принципів тренувальний одяг Craft в Україні буде максимально зручним. Яким характеристикам слід приділити увагу при виборі речей для спорту?

Шви

В першу чергу, це якісно виконані шви. У добротних моделях застосовують лазерні шви, які дуже обережно взаємодіють зі шкірою і навіть при сильному потовиділенні захищають її від натертостей і роздратування.

Білизна

По-друге, не варто забувати про правильну нижню білизну. На поточний момент існують цілі лінійки моделей, при виробництві яких враховувалися всі відмінні риси і нюанси важких фізичних вправ в процесі тренувань. Власницям великого бюста рекомендується використовувати підтримуючий бюстгальтер з еластану і поліестеру, що оберігає від коливань і розтяжок грудей. В такому одязі зручно стрибати, бігати, виконувати часті нахили.

Матеріали, з яких виготовлений одяг

По-третє, обов'язково потрібно звертати увагу на склад матерії на бирці. Новий фітнес-одяг виробляється з сучасної тканини, яка має унікальні характеристики. За рахунок цього форма не розтягується, ніщо не відстовбурчується в області колін і ліктів і проноситься набагато довше.

Найчастіше використовується бавовна разом із синтетичним волокном лайкри (5-10%). Чим більше відсоток лайкри в складі матеріалу, тим міцнішим і витривалішим буде одяг. Більш того, такий матеріал легко пропускає повітря, за рахунок чого спортсмен відчуває себе комфортно протягом усього тренування.
Як вибрати одяг для занять спортом

Спорядження для тренувань в приміщенні

Слід вибирати одяг, який добре прилягає до тіла, але, в той же час, не так щільно, щоб стискати всі нутрощі. Якщо мова йде про просторі футболки і штани, то вони можуть надуватися як вітрило і перешкоджати всправам.

Для тренувань в приміщенні бажано застосовувати тільки спеціальне взуття. Добре підійдуть кросівки з невеликою рифленою і еластичною підошвою, без великого потовщення в задній частині. Коректно обране взуття вбереже спортсмена від травм.

Для бігових занять також передбачена спеціальна бігова лінійка взуття. При виборі слід звернути увагу на форму стопи, поверхню для бігу і насиченість занять. Спереду таке взуття повинно бути еластичним, а матеріал - пропускати повітря. Більш того, взуття для бігу повинне відповідати таким критеріям:
  • При гіперпронаціі і надлишковій вазі буде потрібна хороша амортизація і устілка.
  • При нейтральній або гіпопронаціі здатні допомогти спеціальні супінатори, зроблені персонально під стопу спортсмена.
| Теги: спортивний одяг
Всего комментариев: 0
avatar