vpn_keyВход person_addРегистрация

Макіяж взимку: поради фахівців

Дата: 02.02.2024 | Рейтинг: 5.0/2 Просмотров: 270 | Добавил: admin
Макіяж взимку: поради фахівців

Зима - це ціле поле для експериментів з більш яскравими відтінками, час, коли можна не боятися сміливого макіяжу, а бліді і легкі тони відкласти до весни. Про особливості зимового догляду читайте далі.

Підготовка шкіри до зимового макіяжу

Краса взимку вимагає особливого підходу. Як пише Ukr-vestnik.com, запорукою красивого макіяжу є правильно підготовлений колір обличчя і правильно підібрана косметика. Навіть найкращі та найдорожчі засоби для макіяжу не допоможуть, якщо ви нанесете їх на погано підготовлену шкіру та не адаптуєте косметику до її потреб. 

  • Першим кроком перед нанесенням макіяжу має бути ретельне очищення шкіри. Тому нанесіть м’який очищувальний гель, а потім відновіть pH шкіри за допомогою тоніка. 

  • Далі нанесіть сироватку, адаптовану до потреб вашої шкіри. Якщо ваша шкіра надмірно суха, вибирайте зволожувальну сироватку, а якщо ви боретеся з почервонінням шкіри, сироватка з вітаміном С підійде ідеально.

Особливості макіяжу очей

Ваш зимовий макіяж очей має бути спрямований на те, щоб підкреслити їх, але ненав’язливо. Обирайте натурального кольору тіні для очей, які пасуватимуть вашому тону шкіри. Це можуть бути оксамитові текстури, фіолетові та інші. Якщо потрібно створити вечірній макіяж, поекспериментуйте з легким шимером на повіках, чи візьміть блиск для очей яскравого кольору. Поряд з класичною чорною, підводка для очей, коричневою і сірою, в зимовому макіяжі використовуються синя, біла, зелена і багато інших кольорів.

Підготовка шкіри до зимового макіяжу


Підводки із золотим і сріблястим глітером дозволять зробити мерехтливий макіяж. Туш для вій слід використовувати в помірних кількостях для надання об’єму, але не створювати занадто сильного ефекту. Догляд за бровами також важливий в зимову пору року. Вони потребують додаткового зволоження. Для цього можна використовувати різні рослинні олії, які продаються в аптеці.

Макіяж губ у холодну пору року

Взимку особливу увагу слід приділяти губам, бо в них немає сальних залоз, тому вони не можуть захиститися від впливу зовнішніх факторів. Блиски для губ і кольорові помади зі зволожувальними та змащувальними інгредієнтами виконують захисну функцію. Однак від них краще відмовитися, якщо губи надмірно сухі та потріскані. Сильно пігментований макіяж губ тільки підкреслить це. Перед нанесенням помади можна використовувати м’який скраб, щоб позбутися від відмерлих клітин шкіри та зробити гладкий обрис губ.

Поради щодо довготривалості макіяжу

Ключем до зимового макіяжу є правильно підібрана основа під макіяж. Декоративна косметика, що використовується згодом, є лише другим кроком до стійкого захисного макіяжу. Основу чи крем на зиму слід підбирати насамперед за вашим типом шкіри, він також має захищати обличчя не тільки від морозу та вітру, а й від сонця. Обираючи крем, варто звернути увагу на продукт, який є високозволожувальним, але водночас трохи жирнішим і густішим, ніж той, який використовується в інші сезони року. У складі слід шукати олії (наприклад, примули вечірньої, мигдалю, авокадо, оливкову, олію каріте та олію какао). 

  • Якщо у вас сніжна шкіра, тобто суха, обирайте крем для сухої та чутливої шкіри.

  • Якщо жирна – для жирної та чутливої шкіри.

  • Дівчатам із проблемною шкірою слід подумати про використання двох кремів – один реагує на проблему, а інший – захищає.

Тільки належний догляд за шкірою дасть змогу підготовки до того, щоб фіксація макіяжу була протягом усього (морозного) дня.

| Теги: Макіяж взимку, Особливості макіяжу
Всего комментариев: 0
avatar