vpn_keyВход person_addРегистрация

Медична лабораторія МеДіС зберігає здоров'я

Дата: 16.10.2021 | Рейтинг: 0.0/0 Просмотров: 429 | Добавил: Nikolay
Медична лабораторія МеДіС зберігає здоров'я
Збереження стану здоров'я вимагає уважності. Для отримання адекватної інформації важливо своєчасно проводити діагностичні дослідження. Виконати перевірку на сучасному обладнанні у Львові можна в діагностичному центрі МеДіС.

Види досліджень, що проводяться

Аналізи в центрі МеДіС дозволяють провести якісні лабораторні дослідження для кожного пацієнта. Лабораторію центру заснував професійний лікар-діагност А.В. Петрух згідно усім медичним стандартам та вимогам. Сьогодні тут виконується повний спектр досліджень по всім важливим для підтримки здоров'я напрямкам. У тому числі виконуються наступні типи аналізів:
  • гістологічні;
  • дослідження гемостазу;
  • пренатальні;
  • аналіз стану тканин, біопсій і інші.
Обробку даних аналізу виконують кваліфіковані фахівці центру з високим професійним рівнем. Вони узагальнюють отримані дані, надають необхідні рекомендації. Після отримання результатів досліджень можна звернутися для запису до лікаря на особистий прийом. Попередня консультація проводиться в режимі онлайн. Кваліфікація медичного персоналу Центру МеДіС забезпечує можливість вже в попередньому режимі виявити можливу патологію.

Ранній початок спеціалізованого лікування на сучасному рівні медицини дає можливість усунути фізіологічне порушення стану здоров'я. В тому числі при ранній діагностиці можливо успішне лікування діагнозів наступних напрямків:
  • онкологічні;
  • неврологічні;
  • ендокринні та інші.
Лікування на високому професійному рівні з використанням сучасних препаратів і технологій стає у багатьох випадках справжнім порятунком.
Медична лабораторія МеДіС зберігає здоров'я

Порядок запису на діагностику

Щоб пройти діагностику, потрібно отримати направлення лікуючого лікаря або самостійно звернутися до центру МеДіС. Запис на консультацію виконується на сайті центру. Додаткову консультацію надають досвідчені менеджери.

У Центрі діє зручна для клієнтів система привабливих за рівнем знижок. Привабливі фінансові умови надаються постійним клієнтам, також є акційні пропозиції для тих, хто звернувся вперше.

Оплата за платні послуги приймається за готівковим і безготівковим розрахунком. Можлива миттєва оплата онлайн. Важливість швидкої якісної діагностики важко переоцінити, бо хвороби на ранній стадії успішно лікуються в короткі терміни.
| Теги: МеДіС, діагностика
Всего комментариев: 0
avatar