vpn_keyВход person_addРегистрация

Продуктивність та універсальність Honda CR-V

Дата: 14.02.2022 | Рейтинг: 5.0/1 Просмотров: 417 | Добавил: admin
Продуктивність та універсальність Honda CR-V

Honda CR-V 2018 року не дарма став найкращим позашляховиком року за версією Motor Trend. Цей компактний кросовер цікавий в управлінні та пропонує серйозну продуктивність, універсальність, простір та безпеку. Стиль пропонує гладкий і спортивний вигляд, а також ряд технологічних функцій, завдяки яким ви закохаєтеся в цей автомобіль.

Велика продуктивність та універсальність

Honda CR-V 2018 року стоїть вище за своїх конкурентів завдяки високому ступеню продуктивності та універсальності, що пропонуються в цій моделі. Під капотом знаходиться 1,5-літровий 16-клапанний 4-циліндровий двигун із турбонаддувом. Цей двигун не йде на компроміс у плані потужності, забезпечуючи водіям 290 кінських сил. Цей потужний двигун працює у поєднанні з безступінчастою трансмісією (CVT), роблячи керування CR-V незабутнім, незалежно від умов руху.

CR-V 2018 також оснащений системою Real Time AWD, яка передає потужність на кожне колесо окремо, і системою Intelligent Control System, яка допомагає покращити керованість. Головна перевага, яку пропонує Honda CR-V - впевненість водія. У CR-V ви зможете легко подолати практично будь-яку дорогу.

Технології безпеки

CR-V 2018 поставляється з повним набором технологій Honda Sensing. Ці технології розроблені для забезпечення максимальної безпеки на дорозі, незалежно від того, перебуваєте ви за кермом або на пасажирському сидінні.

Технології безпеки


Набір функцій включає систему попередження зіткнення при русі вперед (FCW), систему гальмування зі пом'якшенням наслідків зіткнення, систему попередження про виїзд за межі смуги руху, систему допомоги при русі по смузі, систему пом'якшення наслідків виїзду за межі дороги та адаптивний круїз з функцією стеження на низькій швидкості.

Які переваги покупки Honda CR-V 2020?

Кроссовери-позашляховики продовжують залучати все більше водіїв, і Honda CR-V 2020 року – це остання ітерація однієї з моделей, з якою почалася ця тенденція. Він забезпечує універсальність у всіх відносинах, а його вартість дозволяє вам насолоджуватися покупкою Honda CR-V 2020 протягом багатьох років.

Просторий салон, адаптовані варіанти двигунів і безліч інтелектуальних функцій покращують будь-який час, проведений на дорозі, а Honda CR-V 2020 є ще більше можливостей для вивчення і насолоди.

Які переваги покупки Honda CR-V 2020?

Чому варто купити Honda CR-V 2020?

У 2020 модельному році кросовери-позашляховики зазнали змін, і ці зміни роблять Honda CR-V 2020 ще більш привабливим варіантом для покупців автомобілів в нашому регіоні. У нього потужніший двигун і більше стандартних функцій безпеки, що підвищує цінність покупки Хонда CR-V Київ 2020 року. Також тут є додаткові технології, такі як бездротова зарядна панель, покликані позбавити вас зайвого клопоту. Крім того, з'явилося більше варіантів кольорів, щоб ви могли краще налаштувати Honda CR-V 2020 під себе!

| Теги: Honda CR-V 2020, Honda CR-V
Всего комментариев: 0
avatar