vpn_keyВход person_addРегистрация

Вибираємо корпусні меблі у передпокій

Дата: 18.06.2022 | Рейтинг: 3.0/1 Просмотров: 612 | Добавил: admin
Вибираємо корпусні меблі у передпокій

Купівля нових меблів – цікаве заняття, навіть якщо вони необхідні лише для коридору. Але щоб результат порадував, треба знати, як її правильно вибрати. Тут важливо враховувати як співвідношення розмірів виробів і кімнати. Важливі також матеріали, використані для шаф, вішалок, тумбочок для взуття. Не зайвим буде знати, де можна купити модульний передпокій недорого, якщо питання ціни також важливе. 

Можливості модульних передпокою від виробника

Перевагою варіанта є можливість варіативної купівлі предметів, виконаних в одному стилі. Тобто, покупець інтернет-магазину KoronaMebel (Київ) може здійснити замовлення відповідно до своїх потреб та виділеного бюджету. При необхідності збільшити кількість шафок або полиць, їх можна буде з часом докупити.

Недорогі модульні вітальні не заганяють споживачів у певні межі. Кожен може проводити з компонуванням експерименти завдяки різним габаритам стандартних елементів. Так, шафи, комоди, полиці можуть мати різні розміри, що дозволяє придбати необхідні меблі в рамках обраної стилістичної системи. Неординарні комбінації дозволяють створювати унікальні дизайни приміщень, які виглядають гармонійно та єдино.

Можливості модульних передпокою від виробника

Вибір виробів за функціональним призначенням

Меблі для коридору можна розділити на такі види:

  • Для зберігання взуття, верхнього одягу та аксесуарів, догляду за ними. Сюди відносяться взуттєві полиці, тумбочки, вішалки, шафи, банкетки.
  • Для очікування та відпочинку. Якщо дозволяє площа, у приміщенні не будуть зайвими крісла, диван або хоча б стільці, пуфи, на які можна сісти.

Додатково дизайнери рекомендують оснастити коридор журнальним столиком або підвісною полицею, де лежатимуть журнали, телефони, косметичні речі. І, звісно, ​​у ньому не обійтися без дзеркала. Воно може бути окремою деталлю інтер'єру або бути частиною корпусних меблів для передпокою.

Важливі моменти, які слід врахувати при покупці модулів

Якщо ви вирішили довірити облаштування передпокою спеціалістам, можете покластися на їхню думку. Дизайнери інтер'єрів не тільки добре обізнані про матеріали, а й знають про всі останні новинки в індустрії. При самостійному виборі слід врахувати як відповідність меблів площі кімнати, а й нюанси, збільшують тривалість експлуатації виробів. 

Зверніть увагу на основний матеріал та фурнітуру, якість складання, кромки. У зібраних виробах не повинні бути нестиковки по швах, нерівні полиці, що звисають двері. Поверхні не повинні мати пошкоджень у вигляді подряпин, тріщин та сколів.

Передпокій у Києві можна придбати у різній інтерпретації. Модульні системи дозволяють підібрати ідеальний варіант для кімнати будь-якої площі. Для малогабаритної однокімнатної квартири можна взяти невелику настінну вішалку для пальта, плащів, дзеркало та тумбу для взуття. 

Не займають багато місця і виглядають ненав'язливо кутові системи. Там, де можна експериментувати з оформленням та декором, дизайнери рекомендують оформити приміщення у стилі прованс та купити меблі у світлих, наближених до натуральних тонах.

Як не варто проводити компонування

Розставляння предметів інтер'єру по периметру коридору призведе до того, що він здаватиметься танцювальним або спортивним залом. При оформленні інтер'єру бажано задіяний центр.

Велике скупчення елементів візуально скоротить площу, і приміщення нагадуватиме меблевий магазин. Найкращим варіантом є рівномірний розподіл тумбочок та шаф, починаючи від центру кімнати.

| Теги: корпусні меблі
Всего комментариев: 0
avatar