vpn_keyВход person_addРегистрация

10 рецептів здорового харчування, які можна швидко приготувати

Дата: 21.02.2023 | Рейтинг: 4.5/4 Просмотров: 574 | Добавил: admin
10 рецептів здорового харчування, які можна швидко приготувати

Здорове харчування - це важлива складова здорового способу життя, який допомагає зберегти оптимальну вагу, знизити ризик розвитку хвороб та покращити загальний стан організму. Але часто, коли ми маємо багато роботи та мало часу на приготування їжі, ми вибираємо швидкі та нездорові варіанти харчування. Однак, існує багато рецептів здорової їжі, які можна швидко приготувати. Ось деякі з них:

Овочевий салат з куркою та авокадо

На ґрунті зеленого листя (салат, шпинат, рукола) додайте нарізану курку та авокадо. Приправте олією з оливок та лимонним соком.

Омлет з овочами

Розігрійте сковороду, додайте нарізані овочі (перець, цибуля, гриби, помідори) та злегка підсмажте. Подрібніть яєчний білок та жовток, додайте до овочів та готуйте на середньому вогні до стиглості.

Хумус з овочами

Змішайте консервований нут з оливковою олією, сіллю, часником та лимонним соком. Подається з нарізаними овочами, такими як морква, селера, перець.

Салат з тунцем та яйцем

На ґрунті зеленого листя додайте нарізаний тунець, твердо варений яйце та нарізані помідори. Приправте олією з оливок та бальзамічним оцтом.

Гречка з овочами та куркою

Спочатку приготуйте гречку за інструкцією на упаковці. Розігрійте сковороду, додайте нарізану курку та овочі (перець,цибуля, морква) та злегка підсмажте. Додайте до сковороди гречку та за смаком приправте.

Грецький йогурт з фруктами та горіхами

В келих або миску налити грецький йогурт, додати нарізані фрукти (ягоди, банан, ківі) та горіхи.

Здорове харчування

Квіткова каша

Візьміть цільні зерна гречки та спекіть їх в сухій сковороді. Потім додайте нарізану квіткову капусту та овочі (цибуля, морква, перець). Додайте воду та покрийте кришкою, готуйте до стиглості.

Салат з кальмаром та помідорами

Наріжте кальмар та помідори, приправте олією з оливок та лимонним соком. Подається на ґрунті зеленого листя.

Овочевий суп

На сковороді злегка підсмажте нарізані овочі (морква, цибуля, картопля, кабачок, перець), додайте воду та покрийте кришкою. Готуйте до стиглості. Перед подачею приправте за смаком.

Холодний суп з огірків та йогурту

Змішайте огірки, грецький йогурт, часник, сіль та лимонний сік у блендері до однорідної маси. Подається з м'ятою та нарізаним огірком.

Ці рецепти допоможуть вам швидко та легко приготувати здорову їжу. Не забувайте, що здорове харчування - це ключ до здорового способу життя та довголіття.

| Теги: 10 рецептів, Здорове харчування
Всего комментариев: 0
avatar