vpn_keyВход person_addРегистрация

Гель-жуйка для нігтів: особливості матеріалу та критерії вибору

Дата: 28.06.2024 | Рейтинг: 1.0/1 Просмотров: 140 | Добавил: Nikolay
Гель-жуйка для нігтів: особливості матеріалу та критерії вибору

Довгі витончені нігті – це предмет мрій великої кількості жінок. Створювати їх можна різними способами, але саме гель-жуйка для нігтів є варіантом, який дійсно влаштовує багатьох споживачів. Крім того, саме ця продукція допоможе в створенні об’ємних та незвичних дизайнів, які точну здивують та привернуть увагу. Крім того, гель жуйка для нігтів продається в багатьох магазинах і варіаціях, тому можна без проблем знайти те, що потрібно.

Що потрібно знати про гель-жуйку для нігтів

За своєю суттю та технологією матеріал схожий на акрил, для полімеризації в лампі достатньо п'яти хвилин. Головною перевагою такого рішення є те, що воно дозволяє створювати нігті з досить чітким подовженням, при якому не доводиться вдаватися до опилу. Але це далеко не єдиний плюс жуйки:

  • за допомогою цього матеріалу досить легко створювати вітражі, що буквально вражають своєю красою. Вони виходять насиченими та багатогранними;
  • підкладка нігтям не потрібна, нігті легко затиснути і сушити – не знадобляться ні спеціальні прищіпки, ні пінцети;
  • це зручний в роботі матеріал, який не пузириться і не дає усадки.

Майстрині нігтьового сервісу також цінують відсутність необхідності у прозорому покритті для готових нігтів, можна одразу починати моделювати. До того ж накладати склад на весь нігтик не потрібно – тільки до середини, щоб його, власне, подовжити.

Чим гель-жуйка відрізняється від акрилу

Незважаючи на те, що акрил для багатьох звичніший, новий унікальний матеріал є зручнішим, причому набагато. Він не вимагає тривалого додаткового навчання, нігті готуються до подовження за загальновідомими методиками, а на створення «нових» нігтів йде мінімум часу.

Гель-жуйка для нігтів: особливості матеріалу та критерії вибору

В результаті не надто складних маніпуляцій виходять гарні та акуратні нігтики, які довго тішать свою власницю. Це дуже важливо, оскільки означає, що записуватись на корекцію дуже часто не потрібно. Гелева структура матеріалу, порівняно з акрилом, зручніша в роботі, оскільки дозволяє забути про набридливий пил, який, здавалося раніше, обов'язково повинен супроводжувати процес нарощування нігтів.

Клієнткам подобається, що подовжені нігті приємніші в носінні завдяки своїй невеликій вазі – у порівнянні з тими ж акриловими вони практично нічого не важать. А завдяки чудовим амортизаційним якостям нігті з гель-жуйки практично ніколи не ламаються і не тріскаються. І тим більше не розламуються.

Навіть якщо майстриня вже звикла до акрилу, варто спробувати щось нове – це завжди ідея відмінна. Особливо якщо це такий комфортний у роботі варіант як гель-жуйка.

| Теги: жуйка, гель, моделювання, нігті
Всего комментариев: 0
avatar