vpn_keyВход person_addРегистрация

На що звертати увагу майстру манікюру при виборі фрезеру: важливі критерії

Дата: 11.02.2024 | Рейтинг: 0.0/0 Просмотров: 356 | Добавил: Nikolay
На що звертати увагу майстру манікюру при виборі фрезеру: важливі критерії

Апаратний манікюр сьогодні має неабияку популярність серед майстрів та початківців. Роблять його за допомогою спеціального обладнання, яке представлено в широкому асортименті. Але, попри великий вибір, знайти на https://naomi24.ua/uk/ найкращий фрезер для манікюру буває не легко. Важливо, щоб він не лише забезпечував швидку роботу, але й був зручний у використанні та не приносив дискомфорт клієнтам. Для цього варто враховувати декілька порад від спеціалістів, які допоможуть придбати те, що потрібно.

Види фрезерів та їх відмінні риси

Сучасний майстер манікюру може обирати обладнання з різною потужністю та призначенням:

  1. Напівпрофесійні моделі. Вони мають потужність до 60 Вт, дозволяють робити стандартні процедури й нарощення.
  2. Професійні. Їх потужність не менше 65 Вт, тому такі фрезери справляються з найскладнішими завданнями. Часто використовуються у висококласних салонах.

Найпростіші пристрої з потужністю до 40 Вт варто використовувати лише в домашніх умовах. Для майстра вони не підійдуть. На сайті naomi24.ua ви можете знайти найкращий для себе фрезер для манікюру та проконсультуватися зі спеціалістами. Вони можуть запропонувати вам найкращі моделі.

Основні характеристики, на які слід звертати увагу при виборі фрезера

Окрім виду обладнання, важлива кількість обертів. Це може повпливати на швидкість його роботи. Для загальних задач може бути достатньо 20 000 обертів, а для нарощення й комбінованого манікюру краще обирати фрезери, які працюють мінімум на 40 тисячах обертів. Для комфортної роботи повинен бути перемикач. 

На що звертати увагу майстру манікюру при виборі фрезеру: важливі крит


Також важливі й такі моменти:

  • потужність. Для роботи з клієнтами потрібні моделі з потужністю від 50 Вт й вище. Чим вона буде вищою, тим більше навантаження витримає обладнання;
  • корпус. Він повинен бути захищений від ударів та впливу вологи. Добре якщо буде інтегрована система охолодження та цанговий захист;
  • насадки у комплекті. Зазвичай майстри купують їх окремо. Але буде великою перевагою, якщо в комплекті будуть якісні алмазні, металеві або керамічні фрези різної форми;
  • функція реверсу. Вона дуже корисна, адже дозволяє обробити важкодоступні ділянки нігтя;
  • автоматичний захист. Ця функція важлива для тих, хто тривалий час буде працювати на високих обертах.

Фрезер для манікюру можна назвати універсальним пристроєм в арсеналі будь-якого майстра. Він допоможе не лише обробляти кутикулу, але й проводити корекцію форми, полірувати пластину й не тільки. Сьогодні можна обрати з великої кількості варіантів. Головне звернути увагу на потужність, якість двигуна й інші характеристики. Тоді обладнання буде працювати довго й ефективно.

| Теги: фрезер, нігті, Манікюр
Всего комментариев: 0
avatar