vpn_keyВход person_addРегистрация

5 комедій для приємного вечора

Дата: 13.01.2023 | Рейтинг: 3.3/3 Просмотров: 606 | Добавил: admin
5 комедій для приємного вечора

Що може бути кращим після важкого робочого дня, як не перегляд легкого фільму, комедії, яка і настрою додасть і розслабитись допоможе?

Ну, а якщо ви затятий кіноман і вважаєте, що переглянули вже всі найкращі комедії, тоді ось вам добірка топ-5 кращих комедій, які тільки нещодавно вийшли на екрани.

1. КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ / I FEEL PRETTY

Життя головної героїні повністю складалася з безнадійних спроб привести свій зовнішній вигляд в порядок. Одного разу вона звалилася з велотренажера і ця подія повністю змінила її світогляд. Тепер вона впевнена в тому, що виглядає просто шикарно. Це додало їй впевненості.

Але, на жаль, в очах оточуючих вона все та ж трохи повненька і не настільки приваблива дівчина. Чи зможе хтось їй пояснити, що відбувається насправді?

2. ЯК ОДРУЖИТИ ХОЛОСТЯКА / DESTINATION WEDDING

Знайомтеся! Френк – закоренілий холостяк. Ліндсі – зрадлива спокусниця. Серйозні стосунки і весілля взагалі не їх тема. Але ніби за помахом чарівної палички ці двоє всюди опиняються поруч … в аеропорту, в літаку і навіть на одному весіллі.

Хтозна, може, це чийсь хитромудрий план під назвою “Як одружити холостяка?”.

3. ШПИГУН, ЯКИЙ МЕНЕ КИНУВ / THE SPY WHO DUMPED ME

Одрі переживає через розрив з коханим, її підтримує найкраща подруга. Дівчата незабаром і самі не будуть раді тому, що заповітне бажання кинутої красуні виповниться.

Кавалер дійсно повертається до Одрі, але в компанії сумнівних персонажів, які прагнуть його убити. Вплутавшись в проблеми хлопця, приятельки змушені організовувати його втечу з країни.

4. ШКОЛА ДЛЯ ДОРОСЛИХ / NIGHT SCHOOL

Життя Тедді склалося найбільш невдалим чином. Йому так і не вдалося отримати навіть повну шкільну освіту, після чого він вирішив випробувати свою удачу і зайнятися корисною справою. Однак, незабаром, йому вдалося лише дістати роботу костюмованої курки, в образі якої йому доводиться стирчати у стрип – клубі.

Однак в якийсь момент йому надається унікальний шанс змінити своє неприємне існування. Але для цього йому спочатку необхідно закінчити школу і, нарешті отримати атестат.

5. ШАЛЕНО БАГАТІ АЗІАТИ / CRAZY RICH ASIANS

Сюжет фільму розповідає про молоду пару Рейчел і Ніка, які познайомилися і проживають в США. Одного разу хлопець пропонує дівчині поїхати на весілля до його найкращого друга, який буде одружується в Сінгапурі, батьківщині Ніка.

Рейчел погоджується, але вона й гадки не мала, що її коханий виявиться сином дуже багатої і впливової родини Сінгапуру, де кожна місцева дівчина мріє вийти за нього заміж …

| Теги: приємний вечір, Комедії
Всего комментариев: 0
avatar