vpn_keyВход person_addРегистрация

Багатофункціональність електричних барбекю

Дата: 17.04.2023 | Рейтинг: 5.0/4 Просмотров: 467 | Добавил: admin
Багатофункціональність електричних барбекю

Завдяки різноманіттю форм та моделей ви можете використовувати гриль як настільну модель або окремо стоячий пристрій. На стійкій рамі зазвичай є додаткова полиця, на якій ви можете зберігати посуд для гриля, столові прилади або маринади. Деякі моделі мають дві решітки на різній висоті, тому ви можете водночас смажити не тільки м'ясо, а й рибу та овочі.

Електричний гриль, що має регульований термостат, допоможе вирішити, при якій температурі ви хочете смажити їжу. Зі звичайним вугільним грилем ви не можете контролювати тепло, тому важче визначити час приготування їжі. З електричним барбекю такої проблеми не існує і  ви маєте більше контролю. Світловий індикатор роботи показує, коли пристрій досягає ідеальної температури.

Радимо вам обирати електричний гриль барбекю для дому чи саду в магазині “Гріллекс”. Тут ви знайдете не тільки різноманіття моделей, але й всі необхідні аксесуари для нього.

Причини обрати електрогриль

  1. Компактний та практичний
  2. Мобільний і водночас дуже стійкий.
  3. Завжди забезпечує потрібну температуру завдяки регульованому термостату.
  4. З бічними полицями та полицею для зручного зберігання приладдя.
  5. Висока потужність 2000 Вт для швидкого та тривалого нагрівання.
  6. Можна використовувати як настільний гриль.
  7. Ідеально підходить для барбекю в саду, за столом або на балконі.
  8. Швидкий та рівномірний розподіл тепла завдяки вбудованій нагрівальній спіралі.
  9. Сік витікає через отвір у решітці прямо в піддон для крапель.
  10. Наявність відкидної та знімної кришки в деяких моделях, яка краще зберігає тепло та захищає від опіків.
  11. Простий у встановленні та стійкий до атмосферних впливів дизайн для використання в приміщенні чи на вулиці.
Необхідні аксесуари для барбекю

Необхідні аксесуари для барбекю

Щоб ніщо не заважало успішній барбекю-вечірці з друзями чи сімейному вечору, в каталозі Grillex.com.ua ви знайдете різноманітний вибір аксесуарів для барбекю. Всі вони відрізняються високоякісним матеріалом та привабливим співвідношенням ціни та якості. У нашому магазині ви можете знайти широкий асортимент решіток для гриля. Решітку можна придбати в різних розмірах.

Для оптимального очищення решітки після використання ми також пропонуємо щітки для чищення, які дозволяють легко видалити залишки, такі як жир або кіптява. Щітки характеризуються стійкою щетиною протягом багатьох років використання. Щітки з подвійною функцією особливо практичні. Ці речі не тільки мають щетину, але також оснащені скребком, який дозволяє легко видалити особливо стійкі забруднення.

Щоб завжди мати можливість зручно підібрати їжу з решітки, радимо переглянути асортимент столових приладів. Вони виготовлені з міцної нержавіючої сталі та доступні для продажу різної довжини. Підготувавшись як слід ваше літо буде дуже яскравим та смачним.

| Теги: електрогриль, електричні барбекю
Всего комментариев: 0
avatar