vpn_keyВход person_addРегистрация

Імплант Neobiotech Що це за продукція і хто її виробляє

Дата: 12.08.2023 | Рейтинг: 5.0/6 Просмотров: 485 | Добавил: admin
Імплант Neobiotech Що це за продукція і хто її виробляє

Що це за продукція і хто її виробляє

Імлант Neobiotech – продукція від південнокорейського стоматологічного бренду, який виробляє якісні конструкції для протезування та імплантації. Компанія використовує багаторічний досвід для створення елементів, які прослужать тривалий період часу та витримають різноманітні зовнішні навантаження.

Імлант Neobiotech – продукція від південнокорейського стоматологічного

Конструкції від Neobiotech – це абатменти, рімери, лабораторні аналоги та інші елементи, які інтегруються безпосередньо у зубну тканину. Вони мають високий рівень біологічної сумісності з натуральними тканинами та стають надійним фундаментом для подальшого встановленні штучних коронок. Імпланти вирізняються наступними характеристиками:

  • різний діаметр конструкції для застосування у конкретних ситуаціях;
  • можливість гвинтової або цементної фіксації;
  • прямі та нахилені елементи, що дозволяє застосовувати імпланти для протезування різних зубів – різців, кликів, кутових зубних елементів тощо;
  • різна довжина конструкцій для комфортного протезування.

Асортимент продукції від Neobiotech налічує більше сотні варіантів імплантатів, що дає змогу підібрати ідеальний варіант під будь-яку ситуацію. Фінальне рішення про застосування того чи іншого абатмента приймається стоматологом після вивчення усіх факторів – стану зубної тканини, розташування зуба тощо.

Які переваги використання імплантів Neobiotech

Які переваги використання імплантів Neobiotech

Серед широкого вибору конструкцій для протезування саме продукція з Південної Кореї користується попитом у стоматологів. Це обумовлено наступними перевагами, які дає застосування імплантів Neobiotech:

  1. добре приживлення з натуральними тканинами без проявів реакцій відторгнення;
  2. створення стійкої конструкції для подальшого встановлення штучних коронок;
  3. швидкість та надійність встановлення імплантату;
  4. можливість підбору оптимального варіанту під конкретну ситуацію;
  5. використання безпечних матеріалів – металевих сплавів кобальту, титану, молібдену, які не зашкоджують людині.

Південнокорейські стоматологічні імпланти можна використовувати як для знімного, так і для незнімного протезування. Їхня форма та конструкція дозволяють стоматологу без складнощів встановлювати конструкції за одну процедуру. Пацієнту не потрібно тривалий час перебувати у стоматологічному кріслі та витримувати болісні процеси.

Південнокорейські стоматологічні імпланти

Важливо купувати перевірену продукцію від оригінального виробника, адже багато сумнівних компаній займаються виготовленням підробок імплантів Neobiotech. Навіть найбільш якісна підробка не забезпечить переваги оригінального виробу, тому звертайтесь до офіційних дистриб’юторів в Україні, які напряму співпрацюють з брендом без залучення посередників чи перекупників.

Джерело: сайт meddent.com.ua.

| Теги: протезування, Асортимент продукції, імпланти
Всего комментариев: 0
avatar