vpn_keyВход person_addРегистрация

Мінеральна вода – надійний помічник у покращенні вашого здоров’я

Дата: 27.02.2023 | Рейтинг: 3.2/6 Просмотров: 549 | Добавил: Nikolay
Мінеральна вода – надійний помічник у покращенні вашого здоров’я

Про те, що організму людини потрібна рідина, знають майже усі. Це необхідно, щоб сповільнити процеси обміну, виводити шкідливі продукти метаболізму, зберігати стан шкіри, запобігати проблемам з травленням. Але важлива не лише кількість, але й якість води. Компенсувати нестачу рідини та принести користь можуть карпатські мінеральні води.

Лікарі стверджують: добова норма води залежить від ваги та складає 30 мл на кілограм. Навіть якщо є зайва вага, то не треба пити більше 2 літрів в день. Але більшість людей забуває, що мається на увазі саме питна вода – чай, кава, перші страви та компоти до уваги не беруться та не рахуються. І якщо з кількістю вже розібралися, тепер треба розібратися з якістю, адже правильний вибір тої мінеральної води, яку треба пити, є складною задачею. Під час нашого дослідження ви отримаєте відповідь на питання, чи буває мінеральна вода для нирок та окремо для шлунку.

Чому саме мінеральна вода?

Відповідь на це питання проста: окрім всіх тих властивостей, які притаманні звичайній воді, цей тип має особливий склад, до якого входять мінерали, мікроелементи та інші корисні речовини.

Якщо вода вважається лікувальною, то вміст солей в ній буде перевищувати 10 г на літр. Така мінеральна вода, наприклад, для лікування жовчного міхура може стати основою або додатком до основної терапії. Таку воду може призначити лише лікар, без його втручання займатися самолікуванням не рекомендується.

На території санаторно-курортного комплексу «Деренівська Купіль» видобувається «Закарпатська-1» - саме така мінеральна вода. Вона зароджується на глибині 352 м, завдяки чому збагачена багатьма мінералами та корисними речовинами. Так, в її складі є кремній в великій кількості, а тому вона, окрім лікувального ефекту, може сповільнити процеси старіння та провести лагідну та глибоку детоксикацію усього організму. Завдяки наявності в складі цієї рідини магнію та різноманітних сульфатів, можна спостерігати, як ця мінеральна вода для печінки впливає на її функції та на поведінку жовчного міхура.

На які ще параметри може впливати мінеральна вода? Їх велика кількість, але перелічити треба лише найголовніші:

  1. Підвищення рівню гемоглобіну;
  2. Зміцнення нервової системи;
  3. Поліпшення пам’яті та здатності до концентрації уваги.
  4. Поліпшення зовнішніх проявів здоров’я – стану нігтів, шкіри та волосся.
Мінеральна вода – надійний помічник у покращенні вашого здоров’я

Як правильно приймати?

Але, навіть якщо ви маємо деякі з перелічених вище проблем, ви не можете розпочати її вживання самостійно, без участі лікаря. Саме тому в санаторії «Деренівська Купіль» обов’язково після поселення до номеру гості повинні пройти до лікаря. Він проведе огляд та запропонує пройти аналізи, завдяки яким буде зрозуміло, які проблеми зі здоров’ям актуальні для вас в теперішній час. Після цього вам буде прописана відновлювальна та лікувальна комплексна терапія на весь період знаходження у закладі, одним з пунктів якої буде вживання природної лужної мінеральної води з місцевого бювету. Оптимальний строк, на протязі якого потрібно приймати цю воду, відповідає кількості днів, які ви проведете в санаторії «Деренівська Купіль».

Задля чого робити такий медичний огляд? Вся справа в тому, що вживаючи мінеральну воду неправильно, можна не тільки зірвати лікування та загубити усі напрацьовані результати, але й отримати нові захворювання. І статися це може не лише сьогодні, а через декілька місяців або років. Бо у кожного типу води є свої протипоказання, які слід враховувати при визначенні щоденної дози.

Якщо ж ви бажаєте пити таку воду постійно, то в цьому випадку для вас буде зручніше купувати в найближчому супермаркеті пляшки зі столовою водою, виготовлені на заводі «Деренівська Купіль». Концентрація мінеральних речовин там набагато менша, а тому пити її можна щоденно на протязі довгого проміжку часу.

| Теги: карпатські мінеральні води
Всего комментариев: 0
avatar