vpn_keyВход person_addРегистрация

Очищуючий гель Zein Obagi: здорова та сяюча шкіра

Дата: 17.02.2023 | Рейтинг: 4.2/5 Просмотров: 542 | Добавил: admin
Очищуючий гель Zein Obagi: здорова та сяюча шкіра

Щодня наша шкіра накопичує солідний шар бруду, що складається з косметики, пилу та себуму. Якісне очищення є запорукою здорової шкіри. Адже при неналежному догляді буде створене сприятливе середовище для розвитку бактерій, які надалі можуть спровокувати появу прищів та інших проблем. Тож для ранкового і для вечірнього догляду бажано підібрати оптимальний спосіб очищення. Саме таким варіантом є гель Zein Obagi від знаменитого американського бренду. Дія засобу направлена на досягнення здоров’я та блиску шкіри.

Функції гелю Zein Obagi

Гель американського виробництва — ідеальний вибір для жінок та чоловіків, які мають нормальну або жирну шкіру. Цей косметичний продукт виконує одразу декілька функцій, які є незамінними для щоденного догляду. Серед них:

  • очищення. Як вже було згадано, наша шкіра щодня потерпає від різних зовнішніх факторів. Навіть якщо використання косметики зменшене до мінімальних показників, пил та піт завжди забруднюватимуть шкірний покрив. Важливо приділяти велику увагу очищенню, інакше можуть виникати проблеми зі шкірою (в тому числі висипи);
  • відлущення. Дрібні частки, що містяться у складі засобу, дозволяють відновити шкіру, підвищуючи абсорбцію. Також вони запобігають засміченню пір, допомагають зменшити кількість висипів та збільшити виробництво організмом колагену.
  • боротьба з чорними точками та висипаннями. Завдяки ретельно підібраному складу є можливість вирішення найбільш поширених проблем зі шкірою;
  • протизапальна дія. Наявність у складі спеціальних компонентів дозволяє нормалізувати роботу сальних залоз, знімаючи подразнення;
  • загоювальна дія. При щоденному використанні гелю зменшується кількість активних проблем.
Активні компоненти гелю Zein Obagi

Купуючи цей гель, ви робите вибір на користь вирівнювання кольору обличчя та мікрорельєфу шкіри. Активні компоненти сприяють додатковому зволоженню шкіри та пришвидшенню її регенерації.

Активні компоненти гелю Zein Obagi

Всі корисні якості гелю — це результат ретельно підібраних складників, які разом створюють унікальний продукт. Він допомагає доглядати за шкірою та підвищувати її якості. Наприклад, екстракт жожоба не тільки очищує шкіру від ороговілих клітин, але й стимулює оновлення епідермісу та зменшує наслідки постакне.

Саліцилова кислота має бактерицидні та антисептичні властивості, завдяки чому мінімізується кількість запалень, а також проявів акне. Кислота сприяє прискоренню процесу регенерації клітин шкіри, а також скорочує активність сальних залоз. Регулярне застосування гелю з саліциловою кислотою дозволяє ефективно та глибоко очищувати пори від скупчення себуму, тим самим зменшуючи ризик виникнення чорних крапок та прищів.

Ніацинамід зменшує запалення, усуває пігментацію та сліди від акне. До того ж, цей компонент підвищує еластичність шкіри, зменшуючи зморшки. Він має дію антиоксиданту, завдяки чому уповільнюються процеси старіння шкіри.

5 основних переваг очищуючого гелю Zein Obagi

Серед усього розмаїття засобів догляду варто обирати гель Zein Obagi, оскільки він:

  • допомагає ефективно доглядати за шкірою та виконує одразу кілька корисних функцій;
  • має натуральний та ефективний склад;
  • чудово поєднує якість та ціну;
  • раціонально витрачається навіть при активному використанні двічі на день;
  • забезпечє ефективний результат при щоденному використанні.

Гель Zein Obagi підходить для догляду за дорослою шкірою і не має жодних обмежень. Гіпоалергенний склад дозволяє використовувати його кожному, хто дбає про здоров’я та молодість шкіри.

 

| Теги: косметика, Очищуючий гель
Всего комментариев: 0
avatar