vpn_keyВход person_addРегистрация

Піджак для дівчини: що врахувати при виборі речі

Дата: 12.03.2023 | Рейтинг: 4.5/4 Просмотров: 906 | Добавил: Nikolay
Піджак для дівчини: що врахувати при виборі речі

Сьогодні піджак – важливий елемент гардеробу багатьох жінок. Він необхідний для створення модних образів, щоденних і ділових, отже може стати універсальним і незамінним. Крім того, дизайнери представляють безліч різних варіантів таких піджаків на кожен сезон. У зв'язку з цим варто купити піджак, попередньо визначившись з відповідним виглядом та кольором. У цьому можуть допомогти деякі поради.

Які піджаки в моді цього сезону

Найбезпрограшніший варіант – блейзер, яким можна доповнити будь-який образ. Він має безліч переваг. У нього:

  • вільний крій;
  • зміщена талія;
  • є варіанти прості та зі стильними декоративними прикрасами.

Піджак «блейзер» – це одяг для чоловіків і жінок, який має форму класичного піджака, але виконаний з легших і м'яких тканин. Річ зазвичай має більш вільну та неформальну посадку, ніж традиційний піджак і часто використовується у повсякденному житті.

Що відрізняє блейзер від інших моделей

Основна відмінність піджака від інших видів – його дизайн. Він зазвичай має вільний крій, на ньому немає коміра, а також він має різні оздоблювальні деталі, такі як кишені з клапанами та латками, вишивка та інше. Піджак може бути одягнений як з брюками, так і з джинсами, може бути використаний у межах різних стилів, від ділового до повсякденного.

Піджак для дівчини: що врахувати при виборі речі

Раніше блейзери вважали застарілими, їх носили лише офісні працівники. Але з поверненням моди 1990-х років модниці почали активно шукати блейзери вільного крою, створюючи нову моду. Вже незабаром модні будинки стали наслідувати зовнішній вигляд своїх клієнток і об'ємні піджаки стали сучасною класикою. Квадратний силует та широка лінія плечей зробили такі піджаки невід'ємною частиною гардероба багатьох сучасних ікон стилю, таких як сестер Олсен або Кендал Дженнер. При цьому традиційні приталені блейзери поступилися місцем виробів вільнішого крою.

Коли можна носити таку річ

Весна – чудовий час для носіння об'ємних піджаків, у тому числі й з кліматичних міркувань. Їх можна носити поверх сукні, зі штанами, поверх жилетів та джинсів. Сучасні блейзери можуть бути застосовані різними способами у різних стилях. Наприклад, можна створювати багатошарові образи, надягаючи піджак поверх сорочки, в'язаного жилета або джемпера. Андрогінний силует можна поєднувати з укороченим топом, а якщо додати пояс, можна створити більш структурований силует. Купити піджак блейзер – гарне та актуальне рішення вже сьогодні.

| Теги: жіночій піджак, піджак, блейзер
Всего комментариев: 0
avatar