vpn_keyВход person_addРегистрация

Особливості звернення до приватного БТІ

Дата: 17.09.2021 | Рейтинг: 0.0/0 Просмотров: 331 | Добавил: Nikolay
Особливості звернення до приватного БТІ
Всі без вийнятку громадяни змушені звернутися в різний період життя до БТІ. Однак далеко не кожен здатний витримати бюрократичні процедури і тривалий час очікувати оформлення необхідних документів. В такому випадку виходом зі сформованої ситуації може стати звернення до приватного БТІ Івано-Франківськ «А++».

Порядок співпраці    

Приймаючи рішення звернутися в приватне бюро технічної інвентаризації, кожен клієнт може розраховувати на отримання необхідної послуги в максимально швидкий час. Співпраця здійснюється по строго встановленим правилам, які мають на увазі під собою:
  1. Звернення до уповноваженого менеджеру для отримання інформації, що цікавить з конкретних питань з подальшим формуванням заявки.
  2. На наступному етапі фахівці виконують аналіз наданої клієнтами документації.
  3. Здійснюється обмір об'єкта нерухомості.
  4. Оформлення необхідної документації з одночасним внесенням до державного реєстру.
В результаті кожен потенційний клієнт може розраховувати на оформлення кваліфікованими фахівцями належним чином документів в строго визначені терміни - наприклад, технічний паспорт або будівельний проект, інші юридично важливі папери. Додатковою послугою прийнято виділяти юридичний супровід під час процедури державної реєстрації даного об'єкта нерухомості.
Особливості звернення до приватного БТІ

Переваги

Приймаючи рішення звернутися в приватне бюро технічної інвентаризації «А++», можна з упевненістю говорити про наявність численних переваг. До основних з них прийнято відносити:
  • оформлення всіх необхідних документів в максимально стислі терміни;
  • низька вартість, завдяки чому можна з упевненістю говорити про доступність послуг усім без винятку категоріям споживачів;
  • можливість істотної економії особистого часу, а також відсутність необхідності проходити численні бюрократичні процедури;
  • надання точного переліку всіх необхідних документів;
  • повний супровід кваліфікованими фахівцями;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта.
У разі необхідності надається можливість організації відправки документів за вказаною адресою. Послуга надається за попередньою домовленістю із потенційним клієнтом.
| Теги: бті, Івано-Франківськ
Всего комментариев: 0
avatar